Sommar spring i sörmland

Semestern börjar närma sig sitt slut. En vecka kvar! Går sjukt fort när man har semester men när man jobbar så sniglar det sig fram. Sommar Sverige har verkligen bjudit på fantastiskt väder. Tog en roadtrip upp till Ullis och hälsade på henne och hennes gubbe Svante. En härlig helg blev det med både löpning,cykling och massa snack om framtiden.
Vår första dag på Sörmlandsleden slutade med 14 km härlig snack och andra dagen en runda på 9 km. Meningen var 6 men vi hängde inte riktigt med hur den där rund turen skulle vara men vi fick många härliga skratt på rundan så det var helt ok att ta ett par km till…
IMG_4765
vackra Marviken! Strålande sol och väldigt varmt! Vår första runda hit hade vi ju så klart inte med kamera utan vi fick göra ett besök till då även Svante var med och sprang. IMG_6542IMG_4750
IMG_6546IMG_6548IMG_6559
Grabbarna var med och skötte sig verkligen super. Inga som helst problem för dom och lille Slade slog distans rekord. Tyke passade på att ta sig ett dop så fort han fick chansen…IMG_6564En av dagarna fick jag äntligen testa att hoja 29 mtb. Ullis var snäll att låna ut sin. Det var en väldig skillnad att hoja 26 och 29. Hade inte riktigt förväntat mig det
IMG_4735
Dagarna rullade på snabb och det var dax att åka ner till Halland igen. Innan jag drog ner till Vessigebro åkte jag inom Eskilstuna för att träffa Niklas.  Kärt återseende. Tog en härlig snacke runda i fina Vilsta. Grabbarna hänge på och skötte sig fint denna gången oxå. Tyke var lite för speedad medans Slade tullade på fint jämte.
IMG_6680En go fika efter vår runda  och sen vidare ner till Halland. Kom på att vi minsann såg på Kullamannen oxå Niklas. Men det får inte ta så lång tid innan vi ses igen…..
Väl hemma i Vessigebro har det blivit lite allmän löpning . Vart med RR på tisdagar och är verkligen i en usel form. Hoppas den kommer tillbaka efter alla förkylningar.
Tyvärr så missade jag Kraftprovet i Trollhättan som jag gillar…Men det kommer ju nästa år igen. Tanken är att försöka åka till Lunnabol och träna upp mig… Håll tummarna för att jag ska hålla mig frisk och stark.


Tyvärr funkade inte Tykes nya och dyra skor. Så vi fick gå tillbaka till tossar. Har hittat ett mtrl som funkar mycket bättre för hans tassar. Även rehaben kändes bra för honom sista gången. Laser och nålar gjorde gott för honom..
IMG_6696Till sist! Har jag äntligen vart nere och kört Down Hill igen. Tycker det är så skoj..
Denna gången gick jag en tjejclinic för Josefine Bjökman. En av Sveriges duktigaste down hill åkare. Lärde mig väldigt mycket. Både kurvtagning och stopp punkt.
Vallåsens bike park är verkligen super och vill bara ner och köra mera.
IMG_6722Skönt chill mellan åken! Gött att återhämta sig med lite körv och kakor…hehe
IMG_6711IMG_6720

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s