Springskytte och uteblivet varv

Ibland blir det inte som man tänkt sig …. Ett uteblivet GBGvarv i år men vi börjar med det roliga.
Springskytte anordnas varje år av Nisse och hans fru. Något jag inte vill missa utan tog till o med ledigt från jobbet. Man börjar med att springa slingan i Långås som är ca 1900 m kuperad motions slinga. Sen in för att skjuta luftgevär. askul rent ut sagt! 4 löpningar och tre skjutningar och precis som med skidskytte får man en straffrunda om man missar.
IMG_5877IMG_5883

För en gångs skull sköt jag riktigt bra och bommade bara 2 gånger. 13 träff av 15 är inte illa pinkat…. Brukar vara riktigt kass på just skjutningen. Eftersom jag bara fick 2 bom så blev jag klubbmästare i springskytte.
13238919_630867163734962_2691885414226809329_n Hade nog inte haft riktigt samma chans om jag bommat mer. Både Majsan och Hanna är väldigt snabba och duktiga löpare! Men det var min tur denna gången. Fick med en väldigt fint vandrings pris hem som Senad gjort.
I år var jag anmäld till Göteborgs varvet. Såg det som en kul grej med härlig stämning . Seedad in mig med mitt Lissabon resultat och fick start grupp 6. Väldigt nöjd med det. Visste redan sen innan att jag inte skulle sätta något PB men skulle göra ett försök.
Tyvärr fick jag stanna hemma då min lille vita gosse behövde mig. Ibland för man göra val som inte är roliga men mina hundar betyder allt för mig
IMG_5928Har haft mindre tur sista tiden med mina grabbar. Tyke skar upp sin tass på en kvällsrunda då någon idiot hade slängt glas i naturen Ända in till senorna så det blev akut in till slöinge en söndags kväll för att sy hans tass. Han är på bättrings vägar och ska snart med ut på stigarna…
IMG_5817Jag kommer få många arga Forever anhängare på mig nu men snälla hoppa inte på tjejer /killar med er C9… Jag är inte smal men jag är inte fet heller. Jag ser ut så här och vill jag gå ner i vikt så börjar jag träna mer och äter mindre.
Jag vet att detta är ett pyramid spel men vad är det för syn vi ger kommande generation?
Ät pulver och gå ner i vikt… Hitta någon kvick fix?
Denna kropp har tagit mig runt 58 km i dom engelska bergen och gett mig en tredje placering…

Lev livet vänner man vet aldrig när det tar slut…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s