Halmstad hund rehab

Behöver verkligen byrackan sånt? Lägger du pengar på sånt skit? HUR mkt kostar det sånt ? Är det inte bättre du köper något annat för dom pengarna? 

Tyke är värd var ända krona detta kostar! Det är han som följer med mig i ur o skur. Det är han som står och väntar på mig med sin lilla boll i munnen. Det är han som skäller i glädje när vi springer iväg. Det är han som lägger sig precis före mig på intervallerna o drar. Det är han som tröstar mig när jag är nere…. Han är värd det… Min coach! 

  
Väntan på vår tur. Varje år gör jag en hälsokoll på Tyke. Detta året testade vi en helt ny Hundrehab

   
 Tykes nya rehab tjej var väldigt grundlig i alla muskler och leder. Hon är sjukgymnast i gruden. Precis som oss människor var han svag i sina höftböjarmuskler. Jag blev väldigt nöjd hur duktig hon var och hur hon jobbade med Tyke. Inget lämnades åt slumpen utan gick igenom och böjdes, kändes, masserades. Fick massa tips och övningar med oss hem för att förebygga skador 

 armhävningar på boll  
A

    
   
Även Tyke ska använda pilates Boll. Beställde hen en som kommer i veckan. Han tyckte det var riktigt roligt..Jag fick order om att aldrig sluta springs med Tyke. Så länge han tycker det är kul och orkar så kör. Han är i väldigt fin kondition , bara lite muskler som ska byggas upp precis som på mig. 

Min älskade traildog!!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s